header silder

Детали за Фирмата Партнер Kanboti dooel Ohrid

Centar za zdravje Dr. Radmila Kavaj

Опис

Современа енергетска дијагностика, ги открива причините на Вашиот енергетски пад, пропратен со неповолно здравствена состојба и се препорачува соодветно разрешување. Со витаминско минералниот тест се утврдува: -недостаток на витамините и минералите во организмот -интоксикацијата на органите кои се енергетски паднати и елиминирање на токсините од организмот -интолеранција на храна (алергија) -причината за настанување на болести АПАРАТОТ Е ДОБИТНИК НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ ВО ЊУЈОРК

Категорија

- Zdravstvena zastita, farmacija

Website

www.vitamini-minerali.weebly.com

Телефони

+38975611345

Попусти

- Dodatoci vo ishrana(vitamini i minerali):7%
- Volsebno stapce(filter za voda) i magicna topka(topka za perenje alista):25%
- Dodatoci vo ishrana(vitamini i minerali) so pokratok rok od 3 meseci:80%
- Dodatoci vo ishrana(vitamini i minerali) so pokratok rok od 6 meseci:60%
- Pregled, detoksikacija i energetski tretman:20%

Адреса

Centar za zdravje Dr. Radmila Kavaj
Sv. Kliment Ohridski t.c. Amam 206/Floor
6000 Ohrid
Macedonia

Телефони

+38975611345

Prodajni objekti

916566 - Ohrid: Sv. Kliment Ohridski t.c. Amam 206
  • Продажен објект
  • Uprava
working Вчитување, Ве молиме почекајте